Månedens magasin

Les på nett | Abonner for bare 29,-

Du er ikke logget inn  Logg inn / Opprett bruker

Daft Punk til Øya 2013?

GAFFA | Av Øyvind Rones
Tirsdag 14-08-2012 kl. 10:08

Om denne lille tweeten stemmer, så kan det hende at man kan få med seg Daft Punk på Øya i 2013, dog det er ikke noe som er bekreftet. Også Roskilde og Glastonbury nevnes i tweeten. Det er en islandsk fotograf som har skrevet dette, og han var blant annet tilstede på årets festival.

Roskildes musikksjef, Rikke Øxner, har flere ganger uttrykt at Daft Punk hadde vært en drømmebooking for festivalen, og ifølge ryktene så skal Daft Punk også spille på Roskilde. Øxner uttalte dette ønsket så sent som på siste dag av årets utgave av Roskilde.

Den visuelle kraftpakken Daft Punk er kjent for å kjøre, har gjort den franske elektroduoen til et av verdens mest ettertraktede navn. Thomas Bangalter og Guy-Manuel de Homem-Christo feirer i 2013 20-årsjubileum som Daft Punk, og de to fikk sitt gjennombrudd med debutalbumet, «Homework», i 1997, og oppfølgeren fra 2001, «Discovery», er ofte å finne på lister over tidenes beste album.

Daft Punk skal etter sigende slippe sitt fjerde album, og sitt første på åtte år, mot slutten av 2012 eller tidlig 2013. Dette følger i så fall opp «Human After All» som ble sluppet i mars 2005. Duoen laget også filmmusikken til den nye versjonen av Tron i 2010.


Følg Daft Punk Trykk på hjertet

Følg Øyafestivalen 2013 Trykk på hjertet

0 kommentarer. Tilføy din nedenfor.
Sortering:

Logg inn for å kommentere.

I dag, kl. 08:00

Band Of Horses headliner Pstereo

Amerikanske indiehelter med eksklusiv konsert på trønderfestivalen.

Fredag 27-03-2015 kl. 10:00

Påskequiz med Black Debbath

Mye moro med Jan Påskeeggum, Bryan Påskeferie og Neil Buljong.

I dag, kl. 12:25

Nytt album på vei fra Jaga Jazzist

'Starfire' blir gruppas første studioalbum på fem år. Hør tittelsporet allerede i dag!

I dag, kl. 11:05

Jay Z, Beyoncé, Daft Punk med flere lanserer Tidal

Den nye strømmetjenesten har fått noen mektige medeiere.

I dag, kl. 10:20

60 år i dag: Her er Angus Youngs beste gitarsoloer

I dag fyller den lille mannen med den store gitaren 60 år, og han har gjennom en lang karriere gitt verden den ene legendariske gitarsoloen etter den andre.

I går, kl. 13:45

Store stjerner prioriterer Tidal fremfor Spotify

Et svensk teknologinettsted hevder at Nicki Minaj, Kanye West og Madonna er blant de største artistene som kan være på vei bort fra Spotify i tiden fremover.