Du er ikke logget inn  Logg inn / Opprett bruker

Torkelsen remikser Lefse-artist

GAFFA | Av Øyvind Rones
Onsdag 19-09-2012 kl. 10:30

Et av Californias flotteste labels, Lefse Records, kan i disse dager by på et remiksalbum av den venezuelanske artisten Algodón Egipcio. Lefse har opp gjennom årene gitt oss navn som How To Dress Well, Neon Indian, Youth Lagoon, Ganglians og Levek, for å nevne noen.

På det ferske remiksalbumet, «Los Remixes de La Lucha Constante» finner man i tillegg til en Lefse-artist, og en rekke andre spennende navn, en remiks gjort av vår egen Torkelsen. Den unge nordmannen fra Fredrikstad, som egentlig heter Kristian Torkelsen, var tidligere den ene halvdelen av Munn Til Munn Metoden, men har i mars i år gitt ut sitt første album som Torkelsen.

Bak Algodón Egipcio finner man Cheky, som tidligere har vært i involvert i noe obskure Jóvenes y Sexys. I fjor slapp han albumet «La Lucha Constante», og det er dette albumet som nå i sin helhet har fått nye versjoner av låtene. Lefse-helten Teen Daze er blant bidragsyterne, og har gjort en remiks av «Los Asuntos Pendientes (La Prueba B)». Torkelsen har tatt seg av «La Condición (La Prueba A)» - og ikke bare henger de flott sammen i utgangspunktet, men de utgjør sammen en lekker helhet også i remikset utgave.

Tjenesten har også blitt gjengjeldt, da Algodón Egipcio remikset Torkelsens «Don't Care» tidligere i år. Nå er det imidlertid Torkelsens remiks av «La Condición (La Prueba A)» som gjelder, og den vil være å finne på remiksalbumet som dropper 23. oktober via Lefse Records.

Men man kan forsyne seg av den helt gratis her allerede nå:

Algodón Egipcio - La Condición (La Prueba A) (Torkelsen Remix) by Algodón Egipcio


Følg Torkelsen Trykk på hjertet

Mer norsk til Roskilde
27-03-2013 (nyhet)
Torkelsen gir bort mikstape
12-10-2012 (nyhet)
0 kommentarer. Tilføy din nedenfor.
Sortering:

Logg inn for å kommentere.

I går, kl. 21:55

Eagles Of Death Metal snakker ut i nytt intervju

Bandet som sto på scenen i Paris under terroraksjonen for to uker siden har snakket med nettstedet Vice i deres første intervju etter den tragiske kvelden.

I går, kl. 13:00

Ny dokumentarserie forteller punkens historie i Norge

I kveld har Punx premiere på NRK.

I går, kl. 10:00

King Crimson spiller to sjeldne konserter i Oslo neste år

Det er ikke ofte de legendariske progrockerne er på veien lenger. Nå får norske fans en sjelden mulighet til å se Robert Fripp & Co på scenen igjen.

I går, kl. 13:40

Hør ny musikk fra Synne Sanden

Slipper sitt tredje studioalbum i januar.

I går, kl. 10:45

Susanne Sundfør annonserer turné

Den kritikerroste artisten skal spille flere konserter rundt omkring i Norge neste år.

I går, kl. 10:25

Disse artistene er klare for Vaffelføzz

Ni artister er bekreftet til festivalen på Union Scene i Drammen, som for første gang skal arrangeres innendørs og på vinteren.